Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg den 26 februari 2021

Av Cim - 26 februari 2021 23:15

Varit några dagar OFF kan man kalla det ! 

Idag va 3.dje dagen jag va iväg till familjen , resten av tiden hemma har bara varit "sovande" eller liggande. Huset är klart så det blir flytt snarast .  

Idag fick jag göra yttligare ett val för att kunna funka bättre här hemma . Jag fick placera om min fåglar . Klarade inte längre med skrikandet den ena höll på med . Tvättat ur buren för nästa kommande familjemedlem , tam råttan ! 

Idag är det ännu en dag med spänningar så jag har ont av det ner i halsen upp ifrån käkarna . Jag har vatit kass på att sköta min medicin så klart ett par dagar igen . Idag glömde jag att hämta ut och det är så gott som slut här hemma , inget att fylla dosetten med för kommande vecka   

Försöker slappna av men det är så mycket just nu som får mig stressad och nervös att få ihop allt o lösa saker . Klarar inte ett bakslag till nu ! 

Sitter här hemma i min ensamhet , dottern är hos pappa i helgen . Försöker att få kroppen att slappna av men tror jag är inne i en period där kroppen är spänd och det är svårt , spänningar i kroppen  . Somnar jag så är det bara en massa drömmar . 

Hittills har det hållt i sig så jag somnar på natten men känner att det kommer snart att bli dessa vakna nätter och tunga dagar . Börjar känna igen min kropps signaler på en del . Somnar allt senare o senare igen.  Detta vridande o vändande och alla tankar som jag inte kan få stop på om kvällar o nätter . 

Kroppen är jätte trött , svider i ögonen o de stunder jag somnar så slumrar jag o skallen går på högvarv . 

Nu känner jag att jag upprepar mig med då jag glömmer att jag redan skrivit likande   men det hör till . 

Vimsig i skallen ! 

I morgon hoppas jag på en lång dag som sovande då det inte blir att jag åker med de ännu en dag . Inser att min kropp inte klarar det och jag behöver lugn o ro . Inga ljud , inga händelser helt enkelt . 

Minsta möjliga . 

Hoppas på att slippa drömmar , tankar , bara höra TYSTNADEN! 




                                                           FRIDENS :) 

Ovido - Quiz & Flashcards