Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg den 27 februari 2021

Av Cim - 27 februari 2021 22:47

En helt hädelselös dag här hemma ! 

Jag har spenderat HELA DAGEN till sängs . Slumrade en stund men blev väckt till verkligheten av att dotterns pappa ringde . En hel dag framför datan har det blivit med serier och nu hittade jag en gamal goding som jag ska se igen , hela 8 säsonger . 

Försöker förbereda mig mentalt inför flytten , det kommer kräva mycket av mig som jag egentligen inte har ork till tex planera för flyttlass , packa mm . 

Vet bara inte hur jag ska lösa den biten om jag inte börjar ta tag  i det . Så med gott om tid så kanske jag kan få en del gjort . 


Missade så klart en del av min medicin idag   , jag kommer på att jag ska ta den men hinner glömma det lika snabbt igen . 

Nu har jag iallafall tagit den för kvällen ! 

Tills jag somnar kommer det att vara data , ska släcka ner omkring mig helt och krypa ihop under täcket . Hoppas på att få somna tidigt för i morgon kommer lillan hem , som jag saknar henne . 


Måste ta mig ork att plantera isär spanska peppar , pirri pirri och honungsmelon som jag drivit upp . Jag visste att det skulle bli mycket mer än jag skulle orka med när de väl börja växa men jag hade sån lust . Jag vill så mycket mer än vad jag klarar helt enkelt ! 

Ändå har jag lagt undan idag för att driva upp paprika o små tomater med ....... 



Längtar till huset ! 


                                                           FRIDENS :) 

Ovido - Quiz & Flashcards