Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg den 18 mars 2021

Av Cim - 18 mars 2021 16:59

Ständig oro , idag har jag mailat mm för att lösa saker o ting inför flytt mm OM det löser sig . Det är inte bara till att man ska klara av sig själv och alla problem bara det innebär , jag måste lösa skiten omkring med. 

Sover inte bra på nätterna men det har sina förklaringar med små störande ljud . 

Vet ärligt inte ens om jag sover utan bara slumrar . Jag har insett att jag har en hel flytt att ro i land med min sjuka kropp . INGEN som erbjudit sin hjälp   och jag vill inte behöva böna o be om det heller . Känns som man tvingar sig på ! 

Jag har inte ens kommit till att packa de lådor jag har stående tomma , jag har inte energi till det och jag känner att stressen börjar ta mig mer o mer . 

Ständigt illamående och huvdvärk , en kropp som bara vill ligga orörlig för att inte bli helt slut som den blir av minsta lilla rörelse . Tog mig in i duschen o det är ett under om jag är VAKEN/ MED i skallen  när lilla o hennes pappa kommer fem från ridningen . Höll på att ramla där inne då ansträngningen gjorde mig svimfärdig . 

Grannen håller på att välta om hela sin lägenhet låter det som och ljudet får mig att tappa koncentrationen på att skriva vidare . 

Måste lägga mig ner !! 





                                                               FRIDENS :) 

Av Cim - 18 mars 2021 13:53

Ovido - Quiz & Flashcards