Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg den 22 mars 2021

Av Cim - 22 mars 2021 09:32

Haft en vaken natt , bara legat o slumrat mellan varven . 

Va iväg till VC och fick träffa en annan läkare idag för mina Intyg . Ett ska jag hämta i morgon i Receptionen. Ett påstod hon att FK senare kontaktar de om vilket som inte alls stämde . När jag hade skickat in det jag skulle så fick jag att jag skulle skicka in ett Utlåtande från min läkare via post . 

Blev att ringa till VC o självklart fick jag en sen tele tid kl 15   


Alltså vad är det med dessa läkare jag får träffa ? En förstår inte och denna vet uppenbarligen inte vad hon talar om . Känns ju värt att betala för onödiga besök som man ändå inte får ut något av . 

Tog en evighet att förklara intyget som jag behöver snarast för då skulle jag ha något nummer vilket typ av intyg de ville ha . Borde inte en läkare veta bättre ? 


Nu ärjag iallafall tillbaka till sängen . 

Trött och upprörd över besöket . De vet min problematik ändå prata hon på så snabbt att jag inte kunde ta in ens hälften av vad hon sa . Blev hjärntrött på bara någon min o så försöka förstå vad hon sa på det med .   


Hoppas jag kan slappna av tills de ringer för som det är nu så är jag inte lite upprörd över detta krångel .  Jag har inte ork !! 


Min medicin är iallafall tagen och nu blir det väl lite serie , en ny som jag kikar på - Revenge 






                                                            FRIDENS :) 

Ovido - Quiz & Flashcards