Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg den 25 mars 2021

Av Cim - 25 mars 2021 21:51

Har varit liggande , kroppen har tagit nog nu tror jag . Kan inte röra mig utan att det snurrar , blir ansträngd så pass så jag får svårt att andas . 

Jag hade en del planerat o hittat en del lösningar som inte gick vägen som jag hade tänk men det är klart att det inte skulle , då vore man bortskämd . 

Har inte hänt något här hemma men i morgon måste jag börja packa för på lördag går flyttlassen !   Kroppen är rejält stressad inför detta vilket gör att jag blir helt OFF istället . 

Jag har funderat över mina dagar och som det är just nu så samanlagt är jag uppe ur sängen kanske 2 timmar om dagen , är allt jag orkar med . 

Inte konstigt man blir deprimerad på köpet ! 

En del tror att jag behöver komma ut o röra på mig men det är svårt med en kropp som inte klarar av det . Jag önskar inget hellre än att komma ut o kunna gå promenader . 

Vid huset kan jag iallafall sätta mig på tomten och få lite luft . 

Javg är så less på detta ska ni veta ! Jag vill tillbaka till det man en gång kunde o va . Folk är chockade över hur snabbt det gått neråt för mig de sista månaderna . Jag blir med orolig när jag tänker på det .


Läkaren då har inte gjort det hon skulle så i nästa vecka måste jag ringa IGEN . Känns nästan som ett hån mot en när de vet hur begränsad man är både i kropp , energi och huvud när det blir situvationer som detta . Ska man behöva jaga läkarna , tjata innan de ska förstå att jag behöver ha intyget / utlåtande skickat av läkare till FK ?   

Önskar jag hade någon som hade orken för mig att ringa mm . Det sista så har kroppen svarat med extrem trötthet direkt vid minsta samtal . Prata i tele , ja visst då gäspar jag bara så tårarna rinner och så kan jag inte va fokuserad på att hålla ett samtal . 


Har fått ihop ett par stycken som ställer upp vid flytten o de anar inte vad deras hjälp betyder . 

Nu blir det att se på serie och sen natt kissen med vovven . 

Längtar HEM ! 




                                                             FRIDENS :) 

Ovido - Quiz & Flashcards