Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg den 10 mars 2021

Av Cim - 10 mars 2021 20:41

Svårt att fungera igen ! 

I natt va det gamla vanliga tillbaka med svårigheterna att slappna av , somna . Alla miljoner tankar som snurrar i skallen . Idag har hela dagen gått åt att ligga o slumra , inte kunnat hålla mig VAKEN några längre stunder utan att bli hjärntrött o slurma iväg . De bättre dagarna varade inte länge   

Bara jag rör på mig idag så blir jag helt slut , tryckandet över bröstet o känslan av att inte kunna andas utan ansträngning . Pulserandet i helsen vid minsta lilla rörelse och gäspar hela tiden på löpande band med ögon som rinner . 

Mår illa av utmattning ! 

Kan inte minnas att jag gjort något " större" det sista men antar att det är kroppens reaktion inför flytten . Pressen att visa lähneheten o packa mm och vara på plats Senast 1/4 . Så mycket som ska göras som jag VET att min kropp inte klarar . 


I morgon kommer dotterns pappa o ska hjälpa mig fixa här så killen som ska ta över kontraktet kan komma . Jag vill inte ha minsta röra om någon ska komma hem till mig o det SKA VA välstädat. 

Japp den pressen har jag o jag mår dåligt annars , får ångest . Svårt att förklara för det är inte många som förstår det . Ska bli skönt när det är klart även om han redan sagt att han tar över så blir det ett orosmoment . 


Missköter medicinerna gör jag med , får bara i mig morgonens dos men inte hela . Inte kommit in för att hämta ut mer medicin heller . Blivit mindre dos pga det än vad jag ska ha och resterande på dagarna har inte alls blivit att jag tagit   Har inte ens fått ner de i dosetten ! Då har det blivit enklare att inte släpa sig upp för att ta de . Kräver mer energi av mig än jag har helt enkelt . 


Den 22 har jag läkartid med och då ska det skickas papper mm till FK . Jag ska be om speciellt utlåtande med på ett papper . 

Be om att få mina diagnoser utskriva också o förbereda nästa sjukskrivning som ska in eller om jag får boka in tid i nya kommunen sen ? 

Känner att det kommer att vara väldigt mycket snart för mig att stå i och saker jag måste klara av varken kroppen kan eller inte men jag vet att det kommer bli bra i slutänden . När jag väl är uppackad o på plast i nya hemmet . 






                                                        FRIDENS :) 

Av Cim - 10 mars 2021 06:27

Ovido - Quiz & Flashcards