Jagochmina-diagnoser

Direktlänk till inlägg 11 mars 2021

När jag väl gör det så är det allvar

Av Cim - 11 mars 2021 23:49

Som jag längtar hem , till huset och där jag inte kommer att vara lika ensam som här ( får jag hoppas).

Idag insåg jag att det inte är hållbart att bo ensam i en stad där man ingen känner med mina besvär . När kyl o skåp gapade tomma och lillans pappa inte kunde komma så hade jag inget annat val än att ge mig ut i ovädret o gå till affären . Idag har varit en för jäklig dag , har knappt varit vaken utan bara legat o slurmat . Promenaden slutade i andnöd , värk o att jag slocknade av till kl 20 då telen ringde . Inser att jag behöver mer hjälp dessa dagar än vad jag har velat inse . 

Vill inte vara en börda för mina närmaste men jag har inga andra att förlita mig på dagar som jag inte klarar mig ur sängen . Mår riktigt dålig efter denna ansträngning när jag redan innan hade problem att bara röra på mig .  Rädd för hur morgondagen ska bli för jag vet vad som väntar när jag inte lyssnar till kroppen . ( men vad har man för val ?! ) 

Har inte klarat svara folk som skriver mm till mig , jag har liksom inte energi till det och jag hoppas man kan förstå . Jag gör så gott jag kan att ens existera vaket . 

Jag måste helt enkelt välja vart o på vem jag ska lägga min dyrbara energi dessa lägen   

Som det ser ut så ska vi få skjuts i morgon för att åka o handla men jag tror inte min kropp kommer klara av det . Städningen har heller inte blivit av ! 

Har insett hur jävla ensam man är o hur svårt människorna omkring mig har att förstå , det måste gå LÅNGT innan jag ens ber om hjälp men när jag väl gör det så är det allvar . 



Jag ska få hjälp i Pacing som det heter via arbetsterapeut , det innebär redskap o kunskap om hur jag ska få min lilla energi kroppen har att räcka till o hur jag ska göra för att inte ta ut mig   . Känna igen kroppens signaler mm . 

Ja lycka till ! Försökt förstå min kropp de sista åren ! 



  

                                                                FRIDENS :) 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cim - 31 oktober 2023 12:03

Inte hänt så mycket i livet !  Tycks stå och trampa på samma plats med allt som innan eller ja det har la snarare blivit åt det sämre igen då jag tagit till Flaskan mm.  Nu så har jag dock tagit tag i det SJÄLV eftersom de som dagligen jobbar med...

Av Cim - 19 juni 2023 12:40

    Om jag hade ett val så hade det inte varit att sitta så här , jag hade varit en helt annan människa . Helt annan vardag med arbete som jag älskar och varit social än stänga mig inne .  Jag har inte valt mina fysiska el psykiska svårigheter ...

Av Cim - 17 juni 2023 15:42

Låtit tiden gå en del sen jag senast skrev !  Skett en hel del i livet , jag har flyttat till mitt egna Kryp-in    Har mina möten på Psykiatrin och är fortfarande sjukskriven . De anser att jag kommer att förbli det ett bra tag framöver  - NO S...

Av Cim - 19 januari 2023 15:09


Av Cim - 15 oktober 2022 13:51


Ovido - Quiz & Flashcards