Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg den 15 januari 2021

Av Cim - 15 januari 2021 06:52

Här va kaffet klart innan kl ringde vid 06 . Nu är mediciner intaget och vovvarna varit ut . 


Svinkallt va det verkligen ! 

Nej jag har inte somnat , varit en vaken natt . Hade lagt upp planer att tvätta allt i sängen mm så fort lillan åkt till skolan men hon blir hemma idag med . Självklart i mammas säng vill man ligga för att sova .  

Det va min plan det   


 




                                                                               FRIDENS:) 

Av Cim - 15 januari 2021 03:49

Av Cim - 15 januari 2021 00:27

Dum som jag va igår så blev det att jag tog en tablett  ändå . Det tog iallafall minst en timma om inte mer innan jag kunde sluta ögonen o slumra bort . 

Som alltid så resulterade det i att jag sov till klockan va mer än 14 idag . Jo då vovvarna fick komma ut ! 

Jag tror att när lillan åker till Pappa i helgen så ska jag nog bara bunkra upp med lite gott . Krypa ner i sängen och inte röra mig . När jag tar tabletten så kan jag sova tills jag vaknar , det kan ju va lite spännande o se hur länge det blir .   

Jag får be de ringa mig om jag inte hört av mig på hela dagen där efter . 

Man är ju så dum så man tror ju fortfarande att man ska bli piggare o kroppen få mer energi om jag bara får sova så länge kroppen behöver det . Jag har ju testat på det innan och kan inte säga att det hjälpte så värst men det är som första fixen hos en missbrukare , man vill bara ha mer . 

Där är det lite det samma med mig o sömn . 

Idag har jag haft ont i händerna , jag tror det beror på att jag sitter här och skriver mina inlägg . Det får helt enkelt va för jag tänker inte sluta med det . 

Det är faktiskt ganska skönt att sätta ner det man känner , tänker mm på prent . 

Annars är det så svårt att prata om det . Ni känner väl igen svaret som oftast blir - Jo då det är bra , hur är det själv ? 

Värsta med att göra detta , skriva så öppet är att det finns alltid de som gottar sig i andras svårigheter och använder de emot en . 

Tror det kommer som en chock för många som läser detta o känner mig , jag biter verkligen ihop för att inte visa sanningen. Har väl gett sken av att det är bättre än det faktiskt är .   



I morgon ska jag ta mig ork att ge hundarna lite behandling . Det ska filas klor , tvättas öron o borstas päls . 

Jag skulle behöva göra ett snabbröj o med dammsugarn med. 

Tänk jag minns inte när jag satt i soffan senast , måste varit när vi gratulerade syster . Varit några dagar nu till sängs . 

Borde skaffa mig en som är mycket bekvämare , som man kan höja o sänka bakom ryggen o ben . Börjar kännas i kroppen av detta med . 





                                                                                      FRIDENS:) 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards