Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg den 21 januari 2021

Av Cim - 21 januari 2021 17:32

Av Cim - 21 januari 2021 16:05

Med huvudvärk blir detta inlägg , från sängen omgiven av 3 vovvar . Idag är även Lilla Hilda här då lillan är med pappa till Ridskolan . 

I natt blev det att ta tablett för att kunna somna , sista gången jag kollade på klockan som  jag minns var vid 3 . Så i morse vad det jag som hade svårt att komma upp ur säng . Lilla fick säga till mig flertal gånger så kl 07.17 kvicknade skallen till o hennes buss går 07.25 . Blev att kasta på sig o vovvar o ge sig ut i Regnet   

Hem , in och somnade igen men blev väckt av lillans pappa som kom strax innan 13 . 

Idag skulle jag städa hade jag bestämt för morgondagen . Får be om hjälp av de sen när de kommer hem känner jag redan nu . Blev helt slut av att bara prata i tele . I morgon är inte ens att tänka på att klara av både multirehab , städ och tjejkväll . Behöver komma hem o ta det lugnt mellan . Tjejkvällen är viktig ! 


Nu mår jag illa men det är nu mera vanligt för jag tvingade i mig en smörgås . Ont i händer (svullna) , ben  , spänningar i nacke . Upptäckte att jag hade slut på alvedon med . Vissa dagar knaprar man de som de vore godis i hopp om att de ska ge verkan på skiten. 

Orolig som attan idag för i morgon ska jag åka innan kl 06   , klarar inte av när man inte vet och hittar o så får man inte ta med sällskap heller in pga denna förbannade Covid . Jag ska alltså hitta där inne o sen ut igen !  Det inte är så farligt kanske många tycker men för min skalle är det kaos alla redan för det . Jag får panik om jag känner att jag tappar bort mig , Brukar alltid be lillans pappa följa med för då kan jag slappna av och lita på att han hittar dit och tillbaka utan problem. 

Nu får han bara köra mig o sen ska jag lösa resterande   

Är bäddat för stress och då kommer kroppen lägga ner . 




                                                               FRIDENS:) 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards