Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg under mars 2021

Av Cim - 19 mars 2021 00:49

Av Cim - 18 mars 2021 16:59

Ständig oro , idag har jag mailat mm för att lösa saker o ting inför flytt mm OM det löser sig . Det är inte bara till att man ska klara av sig själv och alla problem bara det innebär , jag måste lösa skiten omkring med. 

Sover inte bra på nätterna men det har sina förklaringar med små störande ljud . 

Vet ärligt inte ens om jag sover utan bara slumrar . Jag har insett att jag har en hel flytt att ro i land med min sjuka kropp . INGEN som erbjudit sin hjälp   och jag vill inte behöva böna o be om det heller . Känns som man tvingar sig på ! 

Jag har inte ens kommit till att packa de lådor jag har stående tomma , jag har inte energi till det och jag känner att stressen börjar ta mig mer o mer . 

Ständigt illamående och huvdvärk , en kropp som bara vill ligga orörlig för att inte bli helt slut som den blir av minsta lilla rörelse . Tog mig in i duschen o det är ett under om jag är VAKEN/ MED i skallen  när lilla o hennes pappa kommer fem från ridningen . Höll på att ramla där inne då ansträngningen gjorde mig svimfärdig . 

Grannen håller på att välta om hela sin lägenhet låter det som och ljudet får mig att tappa koncentrationen på att skriva vidare . 

Måste lägga mig ner !! 





                                                               FRIDENS :) 

Av Cim - 18 mars 2021 13:53

Av Cim - 16 mars 2021 12:37

Det ser inte ut att vilja gå min väg alls idag ! 


Först ringer jag VC för att förnya mina recept , ja då ska de ringa tillbaka 15.30   

Somnade av strax där efter . 

Skrivit med tjejen som skulle kolla på lägenheten , ja men visst då kan inte hon ta över NU utan har 3 månaders uppsägning innan . 

Något mer som ska krångla för mig ?? Ja men visst då blir jag stående med dubbla hyror i 2 månader om inget underverk sker . 


Jag får se från det positiva i det hela och det är ju att jag behöver inte stressa över detta med plocka ordning mm . Min kropp behöver inte utsättas för denna stress . Alltid något bra eller ? 

Även om det är en stress i sig att inte få det löst .   

Hur man än vänder sig så har man röva bak !! 

Jag antar att dagen kommer fortsätta som de alla gör till sängs . Jag deklarera idag iallafall och jag får TILLBAKA   

Som det ser ut nu så ger dagen inte mera än så här . Väntar på posten och hoppas på lite paket med växter . 





                                                                 FRIDENS :) 

Av Cim - 15 mars 2021 23:44

Av Cim - 15 mars 2021 23:22

Kvälls tankar ... 

Det snurrar en massa i skallen just nu . Killen som kollade på lägenheten tyckte den va för stor för honom ensam så han tackade nej . Har ännu en tjej som vill kika på den och jag känner redan pressen av att ta mig upp . Plocka ordning och ta emot henne för att kolla . Dock är det ett måste så ska försöka få till det under morgondagen  . 

Ringde VC idag för att förnya mina recept men självklart kunde de inte ta emot nya för tidsbokning så de hänvisade till att återkomma under morgondagen ! Typiskt !   

Ett måste om dagen räcker gott o väl för mig. 

Som jag skrev tidigare så slocknade jag och sov i ett par timmar . Vaknade med ångest för lilla som fick sitta ensam . Hon gick in o pausade serien jag hade på datan , då kvicknade jag till o sa - Nej då mamma sover inte .   En min senare sov jag igen men minns att hon frågade om jag inte märkte att datan va pausad . Med andra ord så sov jag JA . 

Har inget gjort förutom hämtat ut mina mediciner men det räcker visst för att knocka mig . Blir lika snopen var gång jag inser att det inte krävs mycket . 


Så i morgon då måste jag ta mig upp . 'Ska möta en här ute på morgonen som kommer med krukor , efter det plocka ordning o boka tid så hon kan se på lägneheten . Börja packa en del i de lådor jag har stående i vardagsrummet   och på det sen LAGA MAT . 

Håll tummarna att min energi klarar tills sista av dagens måste är gjorda för slocknar jag mellan är det KÖRT  för hela dagen . 




                                                             FRIDENS :) 

Av Cim - 15 mars 2021 14:29

Av Cim - 15 mars 2021 14:01

Äntligen är medicinerna hämtade men självklart skulle jag stöta på problem . Ännu en gång detta med läkare och språkproblem . Bad om förnyade recept sist o hon förnyade ETT av de och INTE ALLS min medicin för muskelavslappnande   . Så de fick jag inte ut och måste ringa igen då det är 2 recept hon MÅSTE FÖRNYA! 

Känns bra surt när man inte har orken att ringa mm . 


I natt / morse hade jag några jäkla drömmar . Är väldig skillnad på med mediciner och utan . Kan inte ha sovit bra för jag vet att jag vaknade flertal gånger . Nu är medicinerna intagna mot Nervsmärta , det är ändå den viktigaste om jag ens ska klara av att finnas till typ . Klara av ljud mm någorlunda! 


Ute i köket står lillans pappa o lagar dagens middag   . Han fick åka hit för att köra mig till apoteket . Så tacksam för all hjälp .

Kan ju undra hur det kommer bli sen om han flyttar flera mil bort ifrån oss . 


Idag mår jag illa , det kan ju bero på att jag hade en dag utan mediciner. Är så trött i kroppen . Har en känsla av att jag kommer somna av sen efter lite mat intaget . Är anfådd av att göra inget ! 

Ser frsm emot morgondagen då det förhoppningsvis dimper ner 2 paket med sticklingar på posten   Så tacksam för de . 

Ne om man skulle ta o ringa VC i hopp om att nå fram att jag BEHÖVER MINA MEDICINER ! 



                                                                   FRIDENS :)  

Ovido - Quiz & Flashcards