Jagochmina-diagnoser

Alla inlägg under januari 2021

Av Cim - 18 januari 2021 19:45

Av Cim - 18 januari 2021 19:29

Något bättre idag iallafall men kroppen är inte riktigt det jag hade hoppats . Legat hela dagen igen , orkar inte se på data eller skriva . Blir för jobbigt för skallen att titta på men ska knåpa ihop något inlägg iallafall . 

Inte ätit på 3 dagar innan jag stekte en bit lax i natt , det är så svårt att få matlust när man inte mår bra . Tvingade i mig 4 små chevas idag då jag lagade mat åt lilla . Passade på att dra ihop lite bröd men efter det är jag helt slut igen . 

Börjat oroa mig nu för lilla resan till Multirehab , vad de ska hitta på med en . Är det någon som läser som genomgått olika tester mm där och vet vad som väntar mig ? Redan dagar innan börjar jag bli stressad och orolig . Värsta är att jag vet inte hur jag ska hålla ner stressen i kroppen . 

Ibland är det ansträngande att bara hålla koll på andningen . 

Japp så illa är det faktiskt vissa stunder , tro det eller ej  

Ont i kroppen av detta sängliggande men orkar heller inte va uppe. Hela benen värker , huvud , händer , svank . Avskyr att ha hamnat i detta !!! 

Ja detta får bli ett inlägg med gnäll , det måste ut det med . 

Snabbt påbörjat och snabbt avslutat med ! 





                                                                 fridens:) 


Av Cim - 17 januari 2021 22:59

Börjar detta inlägg med att tacka syrran för hjälpen med bloggen   . Nu tycker jag den är så fin att se på . Det gör så mycket för er läsare med än skrikig rosa .


Idag har jag haft en för jävlig dag . Den är full av ångest , frossningar , illamående mm . 

Jag har legat o slumrat hela dagen .  Klarar inte vara uppe för jag skakar och mår så dåligt . Jag har helt klart lärt mig den hårda vägen en läxa . Jag tyckte jag kunde unna mig 1 L vitt men ALDRIG MER . Så känner jag nu ! 

Jag har fått lära mig hur bra ME och % funkar tillsammans , inte alls . Min kropp hade nog en sämre dag och då valde jag att ta mig ett par glas när jag ändå va barnfri .  


Planerade en tjejkväll till nästa fredag men idag skrev jag att vill de ta ett glas eller så , ja det är helt okej men jag tänker hålla mig till Loka . Ser verkligen fram emot det , kusin min svarade mig med att vi behöver inte dricka . Laga mat och umgås funkar och det va som en stor sten trillade av mig . Än en gång skulle jag va den tråkiga kände jag men då kan jag släppa den tanken . 


Idag har det varit en PLÅGA att ha stor vovve . Hon hoppar o drar iväg med kopplet . Mina händer känns som de brinner av värk. Värsta är att jag tappar styrkan o hur mycket jag håller emot så åker jag med typ . 

Är planerat att hon ska hämtas på Lördag och då hoppas jag verkligen det ! Detta är ohållbart för mig och jag har fått inse det mer o mer dessa dagar . 

Hoppas jag ska kunna sova i natt , få vakna och må bättre i morgon . Det är dessa stunder jag inser vem som betyder något för mig för det är dem jag saknar när jag mår som sämst . Önksar de vore här . Känns som man är så ensam i detta när man mår skit rent ut sagt . 

Man vill ha en trygg axel att vila på , känna att någon är nära . Ja man behöver tröst   

Nej nu ska jag sätta på något på datan och slötitta . 






                                                                FRIDENS:) 

Av Cim - 16 januari 2021 10:57

Av Cim - 16 januari 2021 10:26

Går dagen blev lång . Det blev ingen somn natten till igår och på fm blev det att åka ut en sväng . Hann inte ens vila ögonen   

Vi blev borta HELA dagen och det kära ni måste jag erkänna kändes till kvällen . Snabbmat med oss hem och sen kunde jag inte styra kroppens reaktion mer . Skakingar , stickningar , vimsighet mm men jag måste ändå säga att jag hade trevligare än på länge .  

Som ni vet så har jag våndats i dagar då min älskade vovve va planerat skulle bli hämtad idag men det fick jag meddelande om sent igår att så inte skulle ske   

Detta kommer att göra att jag har en HEL VECKA att våndas i dessa ångerkänslor mm till . Nästa helg BESTÄMDE HON , utan att ta hänsyn till en annan i det . 

En veckas käsnlor av ilska , sorg , otillräcklighet ! 


Igår kväll sent somnade iallafall jag och jag måste ha sovit rejält för jag minns inga vakendrömmar eller likande som det brukar bli . 

Idag känner jag mig bakfull utan minsta lilla droppe i kroppen . 

Dock är det ingen känsla jag gillar , jag mår illa och har molande värk . Har ingen ork att göra dagens måsten och min plan om att kunna lägga mig o inte behöva kliva upp ...... 

DET SKET SIG ! 

Lillan åker idag till sin pappa men innan de ger sig iväg hoppas jag på att kunna be om lite hjälp . 


Fick meddelande från FK på mina sidor att jag blivit godkänd sjukpenning   

Wow , det tog ju inte sin tid eller ?! 

Ne om jag skulle ta min bakfylle känsla och fundera ut något att se på . Jag tror jag sett allt jag vill se på de olika  sidor man är medlem .

(Netflix , tv4 play , disney +)

Man tröttnar på det med så om någon har ide på SUPER BRA serie   

Släng in en kommentar och rädda min dag är du snäll 





                                                                                      FRIDENS:) 


Av Cim - 15 januari 2021 06:52

Här va kaffet klart innan kl ringde vid 06 . Nu är mediciner intaget och vovvarna varit ut . 


Svinkallt va det verkligen ! 

Nej jag har inte somnat , varit en vaken natt . Hade lagt upp planer att tvätta allt i sängen mm så fort lillan åkt till skolan men hon blir hemma idag med . Självklart i mammas säng vill man ligga för att sova .  

Det va min plan det   


 




                                                                               FRIDENS:) 

Av Cim - 15 januari 2021 03:49

Av Cim - 15 januari 2021 00:27

Dum som jag va igår så blev det att jag tog en tablett  ändå . Det tog iallafall minst en timma om inte mer innan jag kunde sluta ögonen o slumra bort . 

Som alltid så resulterade det i att jag sov till klockan va mer än 14 idag . Jo då vovvarna fick komma ut ! 

Jag tror att när lillan åker till Pappa i helgen så ska jag nog bara bunkra upp med lite gott . Krypa ner i sängen och inte röra mig . När jag tar tabletten så kan jag sova tills jag vaknar , det kan ju va lite spännande o se hur länge det blir .   

Jag får be de ringa mig om jag inte hört av mig på hela dagen där efter . 

Man är ju så dum så man tror ju fortfarande att man ska bli piggare o kroppen få mer energi om jag bara får sova så länge kroppen behöver det . Jag har ju testat på det innan och kan inte säga att det hjälpte så värst men det är som första fixen hos en missbrukare , man vill bara ha mer . 

Där är det lite det samma med mig o sömn . 

Idag har jag haft ont i händerna , jag tror det beror på att jag sitter här och skriver mina inlägg . Det får helt enkelt va för jag tänker inte sluta med det . 

Det är faktiskt ganska skönt att sätta ner det man känner , tänker mm på prent . 

Annars är det så svårt att prata om det . Ni känner väl igen svaret som oftast blir - Jo då det är bra , hur är det själv ? 

Värsta med att göra detta , skriva så öppet är att det finns alltid de som gottar sig i andras svårigheter och använder de emot en . 

Tror det kommer som en chock för många som läser detta o känner mig , jag biter verkligen ihop för att inte visa sanningen. Har väl gett sken av att det är bättre än det faktiskt är .   



I morgon ska jag ta mig ork att ge hundarna lite behandling . Det ska filas klor , tvättas öron o borstas päls . 

Jag skulle behöva göra ett snabbröj o med dammsugarn med. 

Tänk jag minns inte när jag satt i soffan senast , måste varit när vi gratulerade syster . Varit några dagar nu till sängs . 

Borde skaffa mig en som är mycket bekvämare , som man kan höja o sänka bakom ryggen o ben . Börjar kännas i kroppen av detta med . 





                                                                                      FRIDENS:) 

Ovido - Quiz & Flashcards